Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – S vizuálním smogem chtělo bojovat minulé vedení města, to současné si odstraňování často nevkusných reklamních poutačů a vývěsních štítů...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Město se rozhodlo připravit projekt na opravu venkovského barokního zámku v Medlešicích. V současné době je objekt zámku kulturním a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Většina místních základních škol je zřizována městem. Město také dbá na jejich opravy, rekonstrukce a zachování důstojného prostředí pro...Celý článek »
vydáno před 11 let 44 týdny
Chrudim - Městské zastupitelstvo schválilo poskytnutí půlmiliónové dotace na pokračující opravy střechy kostela Nanebevzetí Panny Marie. Podle...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 4 dny
Restaurace ve spolkové zemi Dolní Rakousko zavírají jedna za druhou. I proto se tamní zemská vláda rozhodla, že některým podnikům bude poskytovat...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 9 hodin
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 2 dny
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 6 dnů
Chrudim – Staronová sportovní hala bude kompletní až za další dva roky a první etapa potrvá až do srpna. Už teď ale některé překvapuje vzhled fasády...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 14 hodin
Chrudim – O největších problémech hospodaření města, a nejen plánované diskutabilní investici do Hotelu Bohemia, promluvil naplno starosta František...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 2 dny
Chrudim – Hokejový klub Dynamo Pardubice dostane dlouhodobou smlouvu o podnájmu v prostorech Sportovních areálů města Chrudim (SAMCH). V pondělí o...Celý článek »