Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Chrudim – Řidiči nemají kde parkovat nejen v centru města, ale také, již tradičně, na sídlištích. Město namísto snahy o výstavbu nových parkovacích...Celý článek »
vydáno před 4 roky 23 týdny
Chrudim – O tom, že dopravní situace ve městě není úplně optimální, nepochybuje asi nikdo. Chybějící parkovací místa nutí řidiče odstavovat auta, kde...Celý článek »
vydáno před 8 let 50 týdnů
Chrudim - S příchodem jara začíná i sezóna pravidelné údržby silnic a parkovišť ve městě. Technické služby Chrudim tak opět přijíždějí se svým...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
Chrudim - V sobotu v poledne volal strážníkům obyvatel sídliště Na Rohledně, aby je upozornil na nedbale zaparkovaného auto v tamní...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Chrudim - Ve středu po 8. hodině byli strážníci voláni Na Rozhlednu, kde necelá desítka zaparkovaných aut bránila vjezdu do sídla tamní firmy....Celý článek »
vydáno před 11 let 46 týdnů
Chrudim - Během středy vyřizovali strážníci další stížnosti občanů na špatné parkování aut. Nejprve to bylo v dopolední době Na Rozhledně....Celý článek »
vydáno před 12 let 16 týdnů
Chrudim - Sídliště Na Větrníku se potýká se zoufalým nedostatkem parkovacích míst. Zdejší obyvatelé jsou zde mnohdy nuceni parkovat na okolních...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – Město bojuje s nedostatečnou kapacitou svých parkovišť. Od dubna se zvýší poplatky za parkování na městských komunikacích. V centru města...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 2 dny
Chrudim – Například ani před masopustem se ředitelé Technických služeb Chrudim a Chrudimské besedy nedomluvili, aby byl zaneřáděný chodník od ptačího...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 23 hodiny
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »