Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) se vyjádřil, že by byl rád, kdyby k průlomu v řešení opuštěného Hotelu Bohemia Chrudim došlo ještě za...Celý článek »
vydáno před 3 roky 40 týdnů
Chrudim – O jednom jediném tématu, na nějž se, pravda, nalepila ještě mnohá další, dokázali městští zastupitelé v pondělí 2. listopadu jednat až do...Celý článek »
vydáno před 5 let 20 týdnů
Starosta František Pilný nikdy nepatřil k zastáncům výstavby podzemního parkoviště. Před tím, než usedl do židle nejvyšší, bylo jeho krédem...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Na svatého Josefa zasedli pánové a dámy městští zastupitelé do svých škamen v budově městského úřadu na Pardubické ulici. K jednání jim...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 3 hodiny
Chrudim – Řidiči, pozor! Projet i zaparkovat bude v Chrudimi zase o něco komplikovanější. Tiskový úsek za dopravní odbor oznámil další...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 12 hodin
Chrudim – Kompletně nová komunikace I/17 v úseku od kruhového objezdu U Guláška včetně mostu přes Chrudimku až po kruhový objezd u nemocnice se...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 2 dny
Chrudim – Ve Svidníku pořádali setkání partnerských měst z celé Evropy. Na setkání byli zástupci měst z Ukrajiny nebo Polska a také starosta Chrudimi...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 5 dnů
Chrudim – Nejstarší a nejdéle trvající loutkářský festival na světě právě začíná a Chrudimská beseda  musela ale opět improvizovat, protože...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 2 dny
Chrudim – Jak by si mohli chrudimští hokejoví fanoušci vychutnat sledování živého přenosu společně, začal starosta František Pilný (ANO 2011) řešit...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 5 dnů
Chrudim – Město Chrudim dojednalo výměnu zchátralého mostku v Městském parku. Přesně podle staré projektové dokumentace z roku 2007. Celkové...Celý článek »