Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Jedná se o jeden z místních evergreenů. Patří do stejné skupiny, jako opravy městských domů, rekonstrukce sportovní haly a neustále...Celý článek »
vydáno před 5 let 35 týdnů
Chrudim – Není sporu o tom, že parčík u Hotelu Centrál je zanedbaným zákoutím a zaslouží si důkladnou rekonstrukci. V tomto smyslu se právem objevil...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 2 dny
Chrudim – Okolo kašny u morového sloupu na Resselově náměstí v Chrudimi už rozmístili zátarasy, aby se dala zase do pořádku a mohla se napustit vodou...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 4 dny
Chrudim – Letos konečně přijde řada i na prosakující kašnu okolo morového sloupu na Resselově náměstí. Potvrdil to už i starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 5 dnů
Chrudim – Na některých místech betonové květináče překážejí v parkování, jinde doslova zachraňují životy. V neděli ráno vyjížděli chrudimští hasiči...Celý článek »
vydáno před 1 týden 5 dnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011), který shodou okolností dohlíží jak na městskou policii, tak na odbor kultury, rád používá větu „stalo...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 2 dny
Chrudim – Léto pomalu končí a další turistická sezóna s vyschlou kašnou na Resselově náměstí v Chrudimi je za námi. Morový sloup se restauroval...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Socha svaté Kateřiny, dlící pomalu už druhé léto nad vyschlou kašnou Sloupu Proměnění Páně na Resselově náměstí jakoby si tiše prozpěvovala...Celý článek »
vydáno před 1 rok 47 týdnů
Až někdy půjdete nad ránem setmělou ulicí, nelekejte se. Hlavně v letních měsících byste totiž mohli cestou potkat zvláštní trojici s hadicemi a s...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudim – Na konci léta se park u Centrálu konečně dočká tolik očekávané pozitivní změny. Mozaiku na kašně Brusel dokončili pracovníci do minulého...Celý článek »