Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 43 týdny 1 den
Chrudim – Zastupitelé vyjádřili kladné stanovisko k záměru Elektráren Opatovice vybudovat koncové zařízení na energetické využití odpadu, laicky...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Znění nové odpadové vyhlášky vyvolává u některých občanů rozladěnost. Jeden poplatník může v Chrudimi od nového roku platit až čtyři tisíce...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 23 hodiny
Chrudim – Ačkoliv se to na první pohled nezdá, podle Hany Luptákové z odboru životního prostředí město bojuje se zvýšeným výskytem potkanů bez...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Se zavedením QR kódu přišel problém. Že by GDPR? Ale vůbec ne. Bez této maličkosti, která zahrnuje údaje o tom, kde a kolik a jakého odpadu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Vozy Technických služeb už nebudou jezdit na zpátečních cestách po katastru města jen tak na prázdno. Horkou novinkou je totiž pomoc se...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Pardubický kraj – Zbývají poslední dny, kdy se obyvatelé mohou vyjádřit věcnými připomínkami k vyhodnocení vlivu na životní prostředí (EIA) kvůli...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Současné vedení města Chrudim nechává nepopulární krok, který bude muset přijít, zatím být, dodržuje koaliční smlouvu a nezvyšuje...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim – V tomto roce byl zahájen svoz bioodpadu z většiny města Chrudim a v příštím roce se rozšíří na celé město. Dodrží současná koalice to...Celý článek »
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Chrudim – Místostarosta Aleš Nunvář (Piráti) je jako na koni s plněním cílů, které si stanovil. Předložil totiž v pondělí výstupy a návrh, jak dále...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudimsko/Chrudim – V souvislosti s epidemiologickou situací se tyto hromadné akce moc neorganizovaly: Do akce jarního uklízení odpadků...Celý článek »