Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – Předpovědi alarmistů, mezi nimiž přední místo zaujímá parazitolog s vizáží „otce“ ze seriálu „Třicet případů majora Zemana“ se sice neplní...Celý článek »
vydáno před 6 let 35 týdnů
Chrudim – Velkou pozornost vzbudil článek Chrudimských novin o situaci v chrudimské porodnici. Z „první ruky“ popisoval přístup zdravotnického...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrudim - Po šesti letech se první děťátko Pardubického kraje narodilo v chrudimské porodnici. Jde o chlapečka Alexe Linharta, který přišel na svět...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 5 dnů
Chrudim – S blížícími se svátky možná někteří budou potřebovat vyhledat lékařskou službu první pomoci (LSPP) neboli pohotovost kvůli takovým...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 5 dnů
Chrudim – Přes informace o omezení provozu na jednotlivých oddělení napříč nemocnicemi v Pardubickém kraji se nakonec chrudimská porodnice rodičkám...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 4 dny
Pardubický kraj – Ve čtyřech z pěti krajských nemocnic dojde od prosince k omezení provozu. Po včerejší dozorčí radě Nemocnice Pardubického kraje...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 dny
Chrudim – V pardubické porodnici bude zavřeno, ale jenom na necelých 11 dnů. Rodičky budou mít možnost si vybrat a porodit v nejbližších okolních...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Protestovat proti současnému marasmu se dá různými způsoby. Není to tak dávno, co neznámý „výtečník“ svůj názor na vládní opatření a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudim – Přestože situace není růžová, přeci jen lze již nyní zahlédnout světlo na konci tunelu. Řeč je samozřejmě o pandemii čínské chřipky, která...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudim – Nejnovější vládní omezení, která vstoupila v pondělí 1. března v platnost, atakují podle některých další metu stupidity, absurdity a...Celý článek »