Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudim – Rada města včera schválila souhlasnou odpověď na petici proti variantě obchvatu číslo 1 a starosta František Pilný (ANO 2011) prý bude...Celý článek »
vydáno před 6 let 7 týdnů
Chrudim - V posledních dvou měsících se i VS Chrudim potýká, tak jako v loňském roce, s abnormálních suchem. Dlouhotrvající vedra snižují nejen...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 3 dny
Chrudim – Připravte se na kolony. Na vytížené silnici první třídy, kudy vede hlavní tah na Čáslav, se bude až do konce srpna od soboty řídit...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 6 dnů
Chrudim – Není to zdaleka první realizace a zřejmě ani poslední. Odbor investic města Chrudim objednal další workoutové hřiště od společnosti, která...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 4 dny
Chrudim – Zatím je vše v nejlepším pořádku. Pokud ale slyšíte po nocích ze zahrady souseda podivné zurčení, bude to tím, že dbá pokynů VS Chrudim a...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 4 dny
Chrudim – Před zpevněnými cestami, pod kterými by se mohl skrýt recyklát ze stavební suti, dají zřejmě přednost měkkým cestám a plán starosty...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 6 dnů
Chrudim – Jak je to ve skutečnosti s nehodovostí v nově měřeném úseku v chrudimské městské části Markovice, mohlo v Markovicích za posledních deset...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 5 dnů
Chrudim – Za vodu platí Vodárenské společnosti Chrudim už 92 tisíc obyvatel. Jen za vodné a stočné měla za období od října 2022 do konce září 2023...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 6 dnů
Chrudim – V sobotu se vyskytl problém a všem náhodným kolemjdoucím impozantní pohled na ulici zaplavenou vodou z prasklého potrubí. Vodárenská...Celý článek »
vydáno před 37 týdnů 4 dny
Chrudim – Nájemní smlouvu na radary a software měřící rychlost v Markovicích podepsalo město Chrudim v hodnotě více než dvou milionů korun (2 032 800...Celý článek »