Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 46 týdnů
Seč – Když byla na začátku letošního roku otevřena nová výjezdová stanice Zdravotnické záchranné služby Pardubického kraje na Seči, bylo...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Tisíce hovorů po telefonu s potřebnými v době nouzového stavu absolvovali dobrovolníci oblastního spolku Českého červeného...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – V úterý 18. února byla v ulici Dr. Milady Horákové slavnostně otevřena nová stanice ZZS Pardubického kraje. Slavnostního aktu se zúčastnily...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Chrudim – Kraj a ZZS Pardubického kraje pokračují s otevíráním nových výjezdových základen pro sanitky. Stavět se bude na Seči a vedení „záchranky“...Celý článek »
vydáno před 4 roky 17 týdnů
Pardubice – Ministerstvo zdravotnictví ČR zveřejnilo výsledek šetření ve věci malé Leontýny, která se narodila v Pardubické nemocnici poté, co...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Není žádným tajemstvím, že vrůstající teploty v letních měsících zvyšují agresivitu. Své o tom ví především řidiči, které v parnech...Celý článek »
vydáno před 5 let 24 týdny
Pardubice – Rada Pardubického kraje schválil na svém posledním zasedání záměr výstavby nové výjezdové základny pro zdravotnickou záchrannou...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim/Dražkovice – Nedokončený obchvat města a jeho navazující část umožňuje řidičům výrazně ušetřit čas při cestě do Pardubic. Rovná a zdánlivě...Celý článek »
vydáno před 5 let 47 týdnů
Pardubice - Rada Pardubického kraje na svém pondělním zasedání schválila zahájení zadávacího řízení na výběr dodavatele, který zajistí demolici...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 týdny
Chrudim – Taneční soutěž ve zdejší sportovní hale opět ukázala limity a nedostatky tohoto přežilého a především neudržovaného „svatostánku“ sportu. V...Celý článek »