Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Vážným zásahem do základních občanských práv, která plynou z ústavy České republiky, se s největší pravděpodobností bude muset zabývat i...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Opravy nejvýznamnějšího zdejšího chrámu, arciděkanského kostela Nanebevzetí Panny Marie, zdaleka nekončí. Desetiletí komunistické devastace...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Včera dopoledne se konalo slavnostního otevření nových kancelářských prostor pro pracovníky pečovatelské služby a osobní asistence....Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Málokterý kněz Katolické církve si může říct, že na místě, kde zrovna slouží, zůstane až do smrti. Biskupové, nadřízení kněží, s faráři i...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Protestovat proti současnému marasmu se dá různými způsoby. Není to tak dávno, co neznámý „výtečník“ svůj názor na vládní opatření a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Chrudim – Přestože situace není růžová, přeci jen lze již nyní zahlédnout světlo na konci tunelu. Řeč je samozřejmě o pandemii čínské chřipky, která...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Nejnovější vládní omezení, která vstoupila v pondělí 1. března v platnost, atakují podle některých další metu stupidity, absurdity a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Pardubice – Bezpečnostní rada Pardubického kraje projednala na základě žádosti Nemocnice Pardubického kraje a. s. aktuální situaci v nemocnicích...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – O tom, že coronavirus stále úřaduje a proočkovat populaci se nedaří, není sporu. Prosakují informace, v nichž se objevují jména známých...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Chrudim – Mnozí věří, že se nemoc COVID-19 podaří zkrotit očkováním, které u očkovaného sice nezpůsobí, že nebude přenašečem, ale přinese mu pouze...Celý článek »