Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 28 týdnů 59 min
Choltice – V areálu zámku se v sobotu 16. září od 14 hodin konají Burčákové slavnosti. V nabídce budou tradiční ochutnávky burčáku od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Choltice – Ve středu 28. září se koná v areálu choltického zámku tradiční jarmark regionálních producentů nejen z Železných hor s bohatým...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Choltice - Zámek Choltice je místem, kde se pořádá tradiční akce zaměřená na regionální výrobce a prodejce, připomíná se historie Choltic a vše...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Choltice – Den české státnosti si návštěvníci připomenou v pondělí 28. září. V 10 hodin začínají, pokud nedojde ke změně, v areálu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Choltice – Letošní program Choltických pivních slavností začíná v sobotu 22. srpna od 12.30 hodin. Na nádvoří zámku a v zámecké zahradě najdete...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Kameničky/Hlinsko - V sobotu 13. dubna v 10 hodin se na parkovišti u hasičárny sejdou všichni, kteří chtějí strávit tento den výpravou Železnými...Celý článek »
vydáno před 5 let 27 týdnů
Choltice - Den české státnosti v pátek 28. září můžete oslavit na zámku. Choltické podzimní slavnosti aneb Návrat ke kořenům je slavnost, která...Celý článek »
vydáno před 8 let 29 týdnů
Horní Bezděkov/Praha - Obrazy Ludmily Sadílkové budou k vidění od 5. září do 5. října v prostorách Strahovského kláštera. Jedná se o kresbu...Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
Heřmanův Městec - V areálu rekreačního centra Konopáč se ve dnech 19. až 20. září koná již 19. ročník Babího léta na Železných horách. Prodejní...Celý článek »
vydáno před 9 let 36 týdnů
Choltice - Pod platany v  zámeckém parku si 19. července v 9.30 až 17 hodin připomenete události, které ovlivnily nejen choltický zámek,...Celý článek »