Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudim – V loňském roce, respektive již v tom letošním, se museli obyvatelé města obejít bez oficiálních oslav Silvestra. Zrušen byl tradiční...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – Pořadatelé akcí to mají v době covidu velmi těžké, v Chrudimi dvojnásobě. V létě byla snaha uspořádat Chrudimskou pouť a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Rada města Chrudim projednala v pondělí 8. června žádost pořadatele o Chrudimskou pouť. Radní však na žádost městského zastupitele Romana...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – Resselovo náměstí ožije v úterý 31. prosince od 22.30 hodin do 1. ledna do jedné hodiny v noci Chrudimským Silvestrem. Akce se koná za...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 5 dnů
Chrudim – Na pondělním jednání si chrudimští zastupitelé zvýšili odměny, aby ani ti neuvolnění členové nepřišli zkrátka, když už ze zákona...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 2 dny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) by zdánlivě vyřešil kauzu Hotelu Bohemia tím, že by kvůli jeho získání do vlastnictví města prodal...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 9 hodin
Chrudim – I přes nepříznivé počasí utržilo město Chrudim během Salvátorské pouti více peněz za pronájem provozovatelům pouťových atrakcí a stánků než...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 3 dny
Chrudim – Letos počasí na chrudimskou Salvátorskou pouť nevyšlo. Lidem, co přišli, deštivé počasí ale nevadilo a užívali si pohodovou atmosféru bez...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 8 hodin
Chrudim – Odbor školství, kultury a sportu vydal oznámení, že se v pátek a sobotu zkrátí doba nočního klidu. Je proto zbytečné volat v pátek před...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 1 den
Chrudim – Už dnes večer se začnou rozmísťovat a stavět na Resselově a Školním náměstí první pouťové atrakce a ve čtvrtek se postaví ve zbývajících...Celý článek »