Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický se otevřeně hlásí k podporovatelům aktuální rezignace ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (ANO 2011) a...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 den
Chrudim - Volby do krajských zastupitelstev se mají konat letos na podzim a všechny politické strany a hnutí, jež se jich účastní, sestavují...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Pardubice - Ke schválenému přebytkovému rozpočtu na rok 2016 přidá Pardubický kraj dalších 288 milionů ze zvýšeného inkasa daní za rok 2015. Tato...Celý článek »
vydáno před 9 let 29 týdnů
Pardubice/Chrudim - Pardubický kraj investoval celkem sedm a půl milionu korun do pořízení tří nových sanit, které začne nyní využívat Zdravotnická...Celý článek »
vydáno před 12 let 15 týdnů
Pardubice - Náměstek hejtmana Jan Tichý (ČSSD) se chce v nadcházejících krajských volbách stát lídrem kandidátky sociální demokracie v...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 20 hodin
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 2 dny
Chrudim – Kam putují peníze z krajského rozpočtu? Od ledna začal pro informování veřejnosti fungovat Datový portál Pardubického kraje. Když se...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 6 dnů
Pardubice – V pátek 9. června od 13 hodin se koná Den Pardubického kraje 2023. Největší kulturní akce regionu nabídne zábavu pro každého. Bohatý...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický (3PK) a radní Alexandr Krejčíř (ODS) svolali na pondělní odpoledne jednání s řediteli všech krajem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Pardubický kraj – Krajská hygienická stanice vydala doporučení, v kterých případech by měli občané opět používat i přes letní počasí respirátory. Na...Celý článek »