Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 25 týdnů 4 dny
Chrudim – Aby i tentokrát nepřišla jen hrstka lidí jako obvykle, tak se město Chrudim na oslavy 105. výročí vzniku republiky pojistilo nejen...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 8 hodin
Chrudim – Na den oslav osvobození Chrudimi přišlo uctít památku obětí druhé světové války do urnového háje k pomníku Přísaha několik desítek lidí....Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – U příležitosti oslavy 150. výročí založení SDH Města Chrudim se nejstarší sbor v okrese, s bohatou historií i zkušenostmi,...Celý článek »
vydáno před 5 let 24 týdny
Chrudim – Výstavu, která v ulicích města připomíná sté výročí založení Československé republiky, přehlédl asi málokdo. Vkusně vyvedené stojany s...Celý článek »
vydáno před 6 let 17 týdnů
Chrudim – Blížící se konec roku je dobou, kdy nejen běžní lidé, ale také instituce zřizované městem, provádějí nejrůznější bilancování. Hezkým...Celý článek »
vydáno před 6 let 26 týdnů
Chrudim – Místní obchodní akademie má za sebou dlouhou a bohatou historii. Právě tuto minulost a samozřejmě též neméně slavnou současnost si chtějí o...Celý článek »
vydáno před 7 let 50 týdnů
Chrudim - Neděle prvního května není jen dnem, jímž začíná měsíc lásky a také, bohužel, den pracovního klidu, ale také datum, v němž si mateřská...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Chrudim - Místní dobrovolní hasiči se teď dočkali dalšího ocenění za svou obětavou a nebezpečnou práci. Po téměř rok trvající anketě, z níž měl...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Chrudim - O úpravách parčíku, v němž se za kostelem Nanebevzetí Panny Marie skví idealizovaná socha Mistra Jana Husa, Chrudimské noviny už...Celý článek »
vydáno před 10 let 30 týdnů
Chrudim - Nad vchodem Divadla Karla Pippicha vlaje už takřka čtvrt roku obrovský plakát s portrétem Josefa Ressela, který zve na akci, která se...Celý článek »