Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Chrudim – Většina obyvatel města má v živé paměti situaci, která nastala v okamžiku, kdy probíhala modernizace místního vlakového nádraží. Lokálky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
Pardubice – Nádraží začnou rekonstruovat příští rok tři firmy a na projektu budou pracovat už od listopadu 2020. Zakázku na první etapu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Pardubice – Dnes se u starého pardubického nádraží potkali ministr dopravy Karel Havlíček i generální ředitel Správy železnic Jiří Svoboda, aby...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Pardubice - Nebetyčnou bezcitnost a hyenismus předvedl zloděj, který se v nočních hodinách v  hale vlakového nádraží zaměřil na zrakově...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Pardubice - V souvislosti se zveřejněným případem násilné smrti muže na pardubickém autobusovém nádraží hledá policie dva důležité svědky,...Celý článek »
vydáno před 8 let 43 týdny
Pardubice - V pondělí volala policistům se žádostí pomoc mladá žena s tím, že její syn nečekaně vystoupil na pardubickém nádraží z vlaku, špatně...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Pardubice - Policisté byli voláni na zdejší vlakové nádraží, odkud jim byl nahlášen případ jistého vandala, který měl v rozčilení poškodit...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Pardubice - Pracovník ochranky vlakového nádraží byl nucen přivolat na pomoc strážníky , protože si o půlnoci už nevěděl rady s podnapilým mužem...Celý článek »
vydáno před 11 let 18 týdnů
Pardubice - Strážníci objevili na lavičce vlakového nádraží spícího bezdomovce. Když se jim ho podařilo trochu probudit, bylo jasné, že dotyčný je...Celý článek »
vydáno před 11 let 46 týdnů
Pardubice - Zcela nahou, mladou ženu pobíhající na vlakovém nádraží přistihli pracovníci ostrahy. Stačili ji „uklidit“ do kanceláře. Přivolání...Celý článek »