Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 39 týdnů
Pardubice – Zastupitelé Pardubického kraje odsouhlasili 17. dubna letošního roku odkoupení hlavní budovy Winternitzových automatických mlýnů pro...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 4 dny
Pardubice – Tento víkend patří v Automatických mlýnech Gočárově galerii a vstup je zdarma. Celý areál se má veřejnosti zpřístupnit 23. září.  Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Pardubice – Nové místo, název, i logo změní galerii k nepoznání. Dlouho očekávané stěhování sbírek Východočeské galerie v Pardubicích do areálu...Celý článek »
vydáno před 7 let 6 týdnů
Pardubice – Krajské město je o krok blíže k výstavbě nového pětadvacetimetrového bazénu. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy městu schválilo...Celý článek »
vydáno před 8 let 45 týdnů
Pardubice - Pardubice společně s Hradcem Králové připravují v současnosti strategii, na jejímž základě budou jako metropolitní oblast čerpat dotace z...Celý článek »
vydáno před 8 let 47 týdnů
Pardubice - Město chce motivovat návštěvníky, které sem lákají velké víkendové akce, k delšímu pobytu. Se zakoupením vstupenky například na Oblaka...Celý článek »
vydáno před 9 let 32 týdny
Pardubice - Model Winternitzových mlýnů, společně s modelem budovy pardubického hlavního nádraží, budou vystaveny na osmém ročníku festivalu...Celý článek »
vydáno před 11 let 46 týdnů
Pardubice - Město nedostane na opravu Zelené brány dotaci ministerstva kultury, o kterou požádalo. Stát prostřednictvím Programu záchrany...Celý článek »
vydáno před 12 let 13 týdnů
Pardubice - Do pardubických základních škol potečou i letos evropské a státní miliony. Už loni obdržely zálohově od Evropské unie a ze státního...Celý článek »
vydáno před 12 let 18 týdnů
Pardubice - Zastupitelé města rozhodli, že při rekonstrukci třídy Míru odsud dojde k vyloučení městské hromadné dopravy a zřejmě i cyklistů a...Celý článek »