Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 7 týdnů
I když tam vůbec neměl být, vypadá to, že v pardubické nemocnici řádila bouře Klaus. Už při vstupu si nebylo možné nevšimnout netradiční podívané. V...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubice – Poprask okolo kácení aleje v ulici K Vápence pokračuje. Nejsou toho plné noviny, ale kdo chce, informace si najde. Stromy se většinou...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 2 dny
Chrast – Jeden z posledních stromů, který se počítal mezi nejstarší vysazené stromy v zámecké zahradě v Chrasti založené v 18. století, byl buk...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 6 dnů
Chrudim – Časy se bohužel mění a s klimatickou změnou je potřeba péči o zeleň ve městech přizpůsobit. Některé stromy ale usychají i vinou špatně...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Pardubice – Stane se z Pardubic do pěti let betonová džungle bez zeleně? Pokud se bude město starat o zeleň stejným způsobem jako dosud, je to dost...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Chrudim - V Nerudově ulici začalo kácení aleje lip. Pracovníci specializované firmy zde za pomoci jeřábu odřezávají postupně větve a poté i celé...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Heřmanův Městec - Zdejší policejní oddělení se zabývá neobvyklou krádeží, při které zmizely z jednoho pozemku zahrádkářské výroby čtyři desítky...Celý článek »