Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Byly doby, kdy čeští montéři jezdili po světě. Montovali elektrárny, továrny, mlýny a další celky. Jednou byli přes Vánoce v Mexiku. Rozhodli se, že...Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Chrudim – Výročí konce vlády jedné strany se blíží. Již téměř třicet let v naší zemi vládne demokracie, jakkoli stále trpí mnoha dětskými nemocemi....Celý článek »
vydáno před 5 let 23 týdny
Chrudim – Možnost oddávat a třeba i vítat občánky, je mezi městskými zastupiteli velmi populární. Po údajně plánovaném krátkém odpočinku ji znovu...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim – Uzavření sňatku, svatební den. Události, na něž chce mít asi každý soudný člověk jen ty nejkrásnější vzpomínky. Nevěřící nemají možnost...Celý článek »
vydáno před 5 let 44 týdny
Chrudim/Rabštejnská Lhota – Restauraci Na Hájence, která leží v lesích nedaleko města, měli a stále ještě mají mnozí Chrudimáci v paměti jako místo s...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Chrudim - Nepřející udavač přerušil o víkendu svatební veselí v místní části Topol. Na zdejším fotbalovém hřišti totiž probíhala hostina, která se...Celý článek »
vydáno před 9 let 15 týdnů
Svatba je vždy výjimečná událost. Bez ohledu na to, kolik sňatků člověk za život uzavře - rozvodovost sice klesá, ale stále patříme mezi ty země, kde...Celý článek »
vydáno před 9 let 16 týdnů
Chrudim - Uzavření sňatku je většinou radostnou událostí a k této radosti přispívá i osoba, která tento obřad garantuje. Poté, co se městští úředníci...Celý článek »
vydáno před 9 let 17 týdnů
Chrudim/Včelákov/Borová - V sobotu ráno celý Pardubický kraj zasáhl pás oblačnosti se srážkami. Pás přecházel celý den naše území od severozápadu k...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Josef Štěpánek a Helena Kubešková se v sobotu dopoledne vzali. Tedy, abych byl přesný - vstoupili ve svátost manželskou. A to není jen tak. S „...Celý článek »