Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 týdnů 3 dny
Chrudim – Podle vrchního strážníka Lukáše Dvořáka se situace týkající se zejména bezdomovců žebrajících u supermarketu v Poděbradově ulici...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 16 hodin
Chrudim – V březnu posílí řady Městské policie Chrudim dva noví strážníci. Do služby se vrátí jeden bývalý kolega a řady městské policie rozšíří i...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 1 den
Chrudim – Do výběrového řízení na pozici strážníka Městské policie Chrudim se přihlásili tři odvážlivci. V pondělí je čekají první zkoušky ve formě...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Drzost některých „podnikatelů“ je opravdu neuvěřitelná. Zatímco běžný místní živnostník, který ještě nemusel vinou vládních nařízení svou...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – Nelegálně postavené bilboardy neleží v žaludku jen běžným občanům, ale také vedení radnice. O neúspěšném pokusu městské policie tyto...Celý článek »
vydáno před 3 roky 10 týdnů
Chrudim – Uběhl týden od okamžiku, kdy Chrudimské noviny jako jediné upozornily na problematiku „načerno“ vystavěných bilboardů kolem silnic. Za tuto...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Dne 29.1. v 7.35 hodin bylo na městskou policii oznámeno, že v Koželužské ulici došlo k napadení psa dvěma volně pobíhajícími psy...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Chrudim – Nepoužívaná auta lze zlikvidovat nejrůznějším způsobem. Existují dokonce firmy, které vozy vykupují a následně z nich použijí náhradní díly...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – Město nově zřídilo vlastní registr psů. Systém pod názvem ČIPES přinese výhody, jako je rychlejší návrat psa k majiteli, nižší zátěž...Celý článek »
vydáno před 3 roky 50 týdnů
Chrudim – Postupné rozvolňování přísných pravidel, která zavedla vláda České republiky, neznamená zdaleka jen příjemné novinky. Jednou z těch, která...Celý článek »