Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 10 týdnů
Chrudim – Parkování na sídlištích je velký problém a lidé chtějí po svých politicích, aby ho řešili. Na té místní, lokální úrovni, jde o dlouhé roky...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 3 dny
Chrudim – Strážníci městské policie budou mít v dohledné době o další zábavu postaráno. Po pár stížnostech na parkování se prý odbor dopravy rozhodl...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudim – Za čtyři roky se situace s parkováním ve městě nevyřešila. Zatím nestojí ani jeden parkovací dům. Místo jejich výstavby se přehazuje...Celý článek »
vydáno před 3 roky 40 týdnů
Chrudim – Dalším dílem z nekonečného seriálu zvaného „parkování“ se zabývají obyvatelé nejkrizovějších lokalit a též městští úředníci. Dost starostí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Chrudim – Sídliště U Stadionu je největším místním blokem panelových domů. Dlouhá léta se hovoří o jeho revitalizaci, prozatím však dochází pouze k...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudim – Lokální mediální scénou v minulých dnech prolétla informace, kterou jako první přinesl Český rozhlas Pardubice. Městský architekt Marek...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – O parkování ve městě byly popsány již stohy papíru, vedeny nekonečné diskuse. Veřejnost jak odborná, tak laická se dělí na dva tábory....Celý článek »
vydáno před 7 let 33 týdny
Chrudim - Do diskuse o parkování v lokalitě Na Šancích, respektive Na Větrníku, se teď zapojil i člen komise rozvoje a výstavby rady města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 9 let 28 týdnů
Chrudim - Domovní samospráva bytového domu čp. 717 - 720 v sídlišti U Stadionu se obává, že sliby radnice na rozšíření parkovišť před zdejšími...Celý článek »
vydáno před 11 let 10 týdnů
Chrudim - V pondělí odpoledne byli strážníci upozorněni, že u zadního traktu České spořitelny na Palackého třídě před vjezdem do garáží parkuje...Celý článek »