Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Pokud máte chuť zažít adrenalin vzdáleně připomínající procházku Boubínským pralesem, kde se ze zákona nechávají popadané stromy ležet...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Priority jsou priority. Starosta František Pilný (ANO 2011) mluvil o vichřici už před volbami. V komentáři k návrhu rozpočtového opatření...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Dne 29.1. v 7.35 hodin bylo na městskou policii oznámeno, že v Koželužské ulici došlo k napadení psa dvěma volně pobíhajícími psy...Celý článek »
vydáno před 4 roky 32 týdny
Chrudim – Pod Kopanicí vykukuje omítka dostavované první části Rezidence Kopanický mlýn a už teď je zřejmé, že do této rozmanité lokality skvěle...Celý článek »
vydáno před 6 let 33 týdny
Koho z milovníků čtyřnohé havěti by se nedotkl příběh nebohého maďarského ohaře Retta, který, kdo ví vlastně proč, musel skončit s injekcí v žíle a...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Výkup pozemků pro navazující část obchvatu města pokračuje podle plánu, vyvlastňovat se prozatím nemuselo. S blíží se výstavbou této...Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Chrudim – Doba rekonstrukcí a oprav nejrůznějších sítí na území města začala. Uzavřena je tak silnice na Palackého třídě a nově k ní přibude také...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Chrudim – Až na jednání městského zastupitelstva přivedla obyvatele Koželužské ulice kauza, jež se táhne dlouhé roky. V jednom z místních domů totiž...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Chrudim – Jakým způsobem pečuje město o stromy, jež jsou v jeho správě, informovaly Chrudimské noviny již několikrát. Ať už se jedná o likvidaci...Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Chrudim – O takzvané „petardové“ vyhlášce Chrudimské noviny již informace přinesly. Regulace ohňostrojů však nejsou jedinou změnou, kterou tento...Celý článek »