Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 16 týdnů 6 dnů
Chrudim – Dobám, kdy během covidu fungovaly vánoční trhy jen mimo zraky online kamer, už odzvonilo a po letech se na přání veřejnosti vrací...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 6 dnů
Chrudim – V době, kdy ostatní restaurace zavírají nebo omezují provoz a ztenčují svoji nabídku, protože už jim to nevynáší a po covidových letech už...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 1 den
Chrudim – Nápad s legalizací plochy na chrudimském skateparku pro graffiti se zatím moc dobře kvůli vandalům neosvědčil. Někteří to pojali jako...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 6 dnů
Od té doby, co je na skateparku povoleno za určitých pravidel dle provozního řádu přesně řečeno „malování“, tak se tu rozmohl nešvar, se kterým...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 22 hodiny
Chrudim – Je to už tři roky, co Chrudimské noviny pro širší publikum jako první objevily Noela Dosoudila, pro hudební fanoušky známého pod...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 6 dnů
Chrudim – S projektováním rozšíření stávajícího skateparku u OC Tesco o dětskou zónu a zázemí pro rodiče i ostatní návštěvníky už se konečně...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 2 dny
Chrudim – Snad každý si vzpomene, jak se ve škole řešilo, kdo počmáral lavici. Stejně to po čase vypadá i na zdejším skateparku, kde si někteří...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 16 hodin
Chrudimsko – Policie řeší oznámení ze strany Státního ústavu pro kontrolu léčiv (SÚKL). Frekvenkční mikrobiolog se v minulosti netajil svým příklonem...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Nadšenci to vyřešili po svém a navzdory návštěvnímu řádu se na ploše určené pro ježdění rozmáhají nápisy začínajících sprejerů. Po měsících...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Pardubický kraj – Krajská hygienická stanice vydala doporučení, v kterých případech by měli občané opět používat i přes letní počasí respirátory. Na...Celý článek »