Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 42 týdny 1 den
Chrudim – Chrudimský Spolek Hurá na výlet! má další ročník Senior festivalu úspěšně za sebou, už se chystá na další a zve i na zajímavé akce...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Ve městě se v březnu po delším pilotním provozu oficiálně otevře první mezigenerační komunitní centrum „Hurá Music proStory“ s kulturními...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim – Říká se, kdo šetří, má za tři. Stačilo tedy v případě spolku Hurá na Výlet! podle města včas otočit kolečkem a natáčet pořady pro seniory...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Chrudim – Moderní člověk je zaplavený věcmi, oblečení nevyjímaje. Každý z nás má obvykle v šatníku víc věcí, než potřebuje. Řeč není o děravých...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Statistika mluví jasně. Během pár let se přiblížíme situaci, kdy bude normální potkat na každém druhém kroku osobu v seniorském věku. Co ale některým...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim – Místní „buňku“ Pirátské strany vede manželka místostarosty Pavla Štěpánka Nikola. Její funkční období se však krátí, blíží se totiž volba...Celý článek »
vydáno před 3 roky 42 týdny
Chrudim – Vedení místního sdružení pirátské strany zažívá opět další veletoče. Poté, co na pozici předsedy rezignoval před rokem místostarosta Pavel...Celý článek »