Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 25 týdnů
Chrudim – Druhé největší město Pardubického kraje je sice srdnatě ignorováno oficiálními krajskými informačními kanály, přesto se může pochlubit...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 23 hodiny
Chrudim – V minulosti už se některá vojenská pohřebiště revitalizovala. Město Chrudim by příští rok mohlo z dotace od Ministerstva obrany upravit...Celý článek »
vydáno před 1 týden 20 min
Chrudim – Na valné hromadě společností Technické služby a Sociální podnik města Chrudim se mimo jiné řešila otázka převodu chrudimských hřbitovů do...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubice – Když dva dělají totéž, není to totéž. Před lety se řešila obdobná situace s obnovou náhrobku, ale tehdy se o celou záležitost nepostaralo...Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
Pardubice – Další skandální ničení historických hrobů možná bude mít pokračování. Město v únoru zadalo objednávku s požadavkem, který se...Celý článek »
vydáno před 5 let 33 týdny
Chrudim – Pomník věnovaný převážně obětem První světové války – tedy těm, kdo čestně bojovali za „Císaře pána a jeho rodinu“, stojící v místní části...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – S První světovou válkou si obyvatelé České republiky příliš nevědí rady. Na jednu stranu jsou do nebes vynášeni příslušníci legií, na...Celý článek »
vydáno před 7 let 13 týdnů
Chrudim – Město se vzorně stará o hroby a hřbitovy vůbec. Pozorně opravuje místa posledního odpočinku významných osobností. Na hřbitově u svatého...Celý článek »
vydáno před 7 let 38 týdnů
Chrudim - Hřbitov u svatého Václava není jen jedním z nejméně opečovávaných míst posledního odpočinku ve městě, ale také nekropolí, která se pyšní...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Město disponuje dvěma hřbitovy, na nichž je možné ukládat nebožtíky k poslednímu odpočinku. Tím větším je hřbitov U Kříže, menším a trošku...Celý článek »