Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 18 týdnů 1 den
Možná už jste si stejně jako my při procházce Chrudimí všimli na parkovišti před Galerií ART zvláštního kovového oka, ale nevěnovali jste tomu bližší...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 2 dny
Chrudimsko – V úterý a ve středu probíhá na poli v Nabočanech u Chrudimi již 23. celostátní přehlídka 800 odrůd zemědělských plodin a kromě toho i...Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Slatiňany - Slatiňanská jezdecká hala v sobotu 11. února ožije jezdectvím. Všichni příznivce koní si mohou od 10 hodin užít zajímavý program na...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – Většina z nás si nejspíše vzala na pátek dovolenou a užívá se svými blízkými prodloužený víkend. Pro ty, kdo musí pracovat a víkend je...Celý článek »
vydáno před 9 let 33 týdny
Stojice - V této obci na Heřmanoměstecku podle všeho živoří nebo donedávna ještě živořila v místním statku asi dvacítka ustájených koní. Jde přitom o...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Heřmanův Městec - Krásné prostředí heřmanoměstecké Bažantnice o uplynulém víkendu opět po roce hostilo Memoriál Jiřího Škodného, kterého se...Celý článek »
vydáno před 10 let 50 týdnů
Chrudim - První květnový víkend nás svým počasím prý moc nepotěší, ale to by nemělo odvážlivcům bránit ve výletech do rozkvetlé přírody, nebo na...Celý článek »
vydáno před 11 let 32 týdny
Pardubice - Ve stáji jízdní městské policie přibyl v těchto dnech ke dvěma starším starokladrubákům pětiletý čistokrevný vraník Monty -...Celý článek »
vydáno před 12 let 24 týdny
Slatiňany - Do opuštěné zámecké ohrady budou znovu vpuštěni divocí koně Převalského. Starat se o ně budou tentokrát památkáři, nikoli Zoologická...Celý článek »
vydáno před 12 let 26 týdnů
Chrudim/Píšťovy - V pátek v půl osmé ráno u kasáren na výpadovce na Slatiňany ohrožovalo projíždějící řidiče stádo ovcí. V těchto končinách to není...Celý článek »