Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 35 týdnů 4 dny
Chrudim – Úvodní zápas nového ročníku FORTUNA národní ligy za sebou mají fotbalisté Chrudimi, kteří doma remizovali s ambiciózní Líšní. V zajímavém...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Brno – Fotbalisté Chrudimi remizovali v utkání 21. kola FORTUNA národní ligy 1:1 s Líšní. Domácí od 28. minuty díky gólové dělovce Milana Lutonského...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Brno – Chrudimští fotbalisté mají za sebou po měsíci první soutěžní utkání, na bodový zisk ale nedosáhli. V Líšni rozhodla o osudu jediná branka ze...Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Brno – Ministerstvo zdravotnictví rozvolnilo pro profesionální sportovce přísná nařízení zbavující je možnosti tréninku. Po rozvolnění se jde na věc...Celý článek »
vydáno před 4 roky 34 týdny
Chrudim - Chrudimští fotbalisté měli souboj s Líšní dobře rozehraný, nakonec ale odešli ze zápasu bez jediného bodu. Těsné vedení nováček...Celý článek »
vydáno před 7 let 8 týdnů
Líšeň - Mrazivé počasí do karet trenérovi Pavlu Jirouskovi a jeho hráčům rozhodně nehraje, přesto se s ní dokáží vypořádat na výbornou. Další...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - Po úvodní přípravné porážce proti celku pražské Slavie se Chrudimští vrátili na svojí „umělku“, kde pokračují v přípravě na druhou polovinu...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 4 dny
Tábor – Fotbalisté Chrudimi remizovali v sobotním 17. kole FORTUNA národní ligy bez branek s Táborskem. Jihočeši byli v duelu střelecky aktivnějším...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 13 hodin
Chrudim – Dlouhá zimní příprava je definitivně za chrudimským týmem, hráči, realizační tým a fanoušci odpočítávají poslední desítky hodin do ostrého...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 17 hodin
Chrudim – Úvodní přípravné utkání na domácí půdě chrudimským fotbalistům nevyšlo. V souboji s pardubickou rezervou museli dotahovat manko už z...Celý článek »