Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 20 týdnů 4 dny
Brno – Fotbalisté Chrudimi zvítězili v 30. kole FORTUNA národní ligy na hřišti Líšně 2:1. Všechny góly padly po přestávce. Nejprve se trefili...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Úvodní zápas nového ročníku FORTUNA národní ligy za sebou mají fotbalisté Chrudimi, kteří doma remizovali s ambiciózní Líšní. V zajímavém...Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Brno – Fotbalisté Chrudimi remizovali v utkání 21. kola FORTUNA národní ligy 1:1 s Líšní. Domácí od 28. minuty díky gólové dělovce Milana Lutonského...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Brno – Chrudimští fotbalisté mají za sebou po měsíci první soutěžní utkání, na bodový zisk ale nedosáhli. V Líšni rozhodla o osudu jediná branka ze...Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
Brno – Ministerstvo zdravotnictví rozvolnilo pro profesionální sportovce přísná nařízení zbavující je možnosti tréninku. Po rozvolnění se jde na věc...Celý článek »
vydáno před 5 let 11 týdnů
Chrudim - Chrudimští fotbalisté měli souboj s Líšní dobře rozehraný, nakonec ale odešli ze zápasu bez jediného bodu. Těsné vedení nováček...Celý článek »
vydáno před 7 let 37 týdnů
Líšeň - Mrazivé počasí do karet trenérovi Pavlu Jirouskovi a jeho hráčům rozhodně nehraje, přesto se s ní dokáží vypořádat na výbornou. Další...Celý článek »
vydáno před 8 let 38 týdnů
Chrudim - Po úvodní přípravné porážce proti celku pražské Slavie se Chrudimští vrátili na svojí „umělku“, kde pokračují v přípravě na druhou polovinu...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 6 dnů
Varnsdorf – Fotbalisté Chrudimi zvítězili v dohrávce šestého kola Chance Národní ligy nad Varnsdorfem 3:0 a v tabulce si upevnili druhé místo....Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 5 dnů
Opava – Fotbalisté Chrudimi ve šlágru 8. kola Chance Národní ligy zvítězili v Opavě 2:1 a poskočili na první místo tabulky, kde setrvají...Celý článek »