Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 23 týdny 1 den
Chrudim – Malý zájem o participativní rozpočet si starosta František Pilný (ANO 2011) vysvětluje nízkou motivací občanů a malou propagací akce. Město...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – Říká se, že zastupitelé jsou tak aktivní jako obyvatelstvo, které si je zvolilo. Zajímají se Chrudimáci o svoje zdraví nedostatečně, nebo...Celý článek »
vydáno před 1 rok 47 týdnů
Chrudim − Nápad do projektu Tvořím Chrudim ve formě chodníkových her sklidil velký ohlas. Veřejné prostranství z betonu před speciální základní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim – V projektu participativního rozpočtu s názvem Tvořím Chrudim se počítalo se 1299 hlasy. Na prvním místě se umístilo dětské hřiště v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Město Chrudim je od roku 2018 realizátorem víceletého projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání II v ORP Chrudim, který probíhá s ...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Už na zasedání městského zastupitelstva, které se uskutečnilo před týdnem, zvala městská zastupitelka Šárka Trunečková (SNK-ED) přítomné...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Chrudim - Starosta města Petr Řezníček (SNK-ED), úřednice Šárka Trunečková a tajemník MěÚ Chrudim František Chmelík odjeli do královéhradeckého...Celý článek »
vydáno před 12 let 2 týdny
Chrudim - Město Chrudim od roku 2001, kdy začalo realizovat mezinárodní projekt Zdravé město a Místní agenda 21, soustavně a systematicky...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Zastupitelé v pondělí posunuli k realizaci další dva projekty do tentokrát už čtvrtého ročníku participativního rozpočtu Tvořím...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 3 dny
Chrudim – Méně zkušení předkladatelé návrhů do projektu participativního rozpočtu Tvořím Chrudim letos realizaci svých nápadů kvůli nedodání...Celý článek »