Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Seč – V neděli 9. května se odehrála nebývalá akce na březích Sečské přehrady: Na 40 dobrovolníků z řad rybářů a jejich rodin ve spolupráci...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Seč - Sečská přehrada ve východních Čechách není jen místo pro plavání, turistiku a rybolov v krásné přírodě, ale také okouzlující ráj Železných hor...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Co předcházelo úhynu několika ryb v Chrudimce? Strážníci jich napočítali celkem šest. O průzkumu Chrudimky a možné příčině úhynu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Chrudimsko/Chrudim – V souvislosti s epidemiologickou situací se tyto hromadné akce moc neorganizovaly: Do akce jarního uklízení odpadků...Celý článek »
vydáno před 3 roky 12 týdnů
Pardubice – Pardubická Hvězdárna barona Artura Krause spustí v pondělí online výstavu Pardubický vesmír, která bude přístupná ke zhlédnutí celý únor...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Chrudim/Budiskav – To, co mělo být původně jen nedělní rodinná procházka po vsi, se brzy proměnilo v nebezpečné drama, když dívenka přiběhla po dně...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Seč – Hasiči i policisté na Velký pátek rozhodně neměli klidnou službu. Na nepozornost při lovu ryb doplatil jeden rybář na Sečské přehradě, který se...Celý článek »
vydáno před 7 let 28 týdnů
Seč – Až do začátku listopadu musejí řidiči počítat s dopravními komplikacemi přímo na koruně hráze sečské přehrady. Vzhledem k průzkumu tělesa hráze...Celý článek »
vydáno před 7 let 32 týdny
Chrudim/Praha - Petr Horálek, jehož fotografii zachycující dosud neviděnou noční oblohu nad Sečskou přehradou, si oblíbily stovky čtenářů...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim/Seč - Nejapný žert, nebo prapodivná zkouška integrovaného záchranného systému některým z občanů? Podobné otázky si kladli policisté v neděli...Celý článek »