Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim − Nápad do projektu Tvořím Chrudim ve formě chodníkových her sklidil velký ohlas. Veřejné prostranství z betonu před speciální základní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – V projektu participativního rozpočtu s názvem Tvořím Chrudim se počítalo se 1299 hlasy. Na prvním místě se umístilo dětské hřiště v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 dny
Chrudim – Máte nápad, jak zlepšit naše město či místní část? Chybí vám něco specifického pro vaše okolí nebo přímo pro vaši ulici? Těmito...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 6 dnů
Chrudim – Zastupitelé v pondělí posunuli k realizaci další dva projekty do tentokrát už čtvrtého ročníku participativního rozpočtu Tvořím...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 1 den
Chrudim – Méně zkušení předkladatelé návrhů do projektu participativního rozpočtu Tvořím Chrudim letos realizaci svých nápadů kvůli nedodání...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 6 dnů
Chrudim – Malý zájem o participativní rozpočet si starosta František Pilný (ANO 2011) vysvětluje nízkou motivací občanů a malou propagací akce. Město...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 17 hodin
Chrudim – Představení letošního už čtvrtého ročníku Tvořím Chrudim působilo poněkud rozpačitě. Před zahájením dnešního hlasování byly totiž...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 4 dny
Chrudim – Z probíhajících průzkumů, které organizuje i Sociologický ústav Akademie věd, vyplývá, že stále více lidí si uvědomuje, že klima se...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 17 hodin
Chrudim – Další z mnoha nápadů veřejnosti podpořených prostřednictvím projektu Tvořím Chrudim se dočká realizace už do konce července! A do dalšího...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 dny
Chrudim – Město už zapracovalo na splnění jednoho nápadu chrudimských občanů, kteří se zapojili do projektu Tvořím Chrudim a posunulo k realizaci...Celý článek »