Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 46 týdnů 4 dny
Chrudim – Informace o místní drogové situaci už se rozebíraly i na posledním jednání komise pro bezpečnost města a prevenci kriminality. Vrchní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
ČR/Chrudim – Akci, nad kterou převzal záštitu Výbor pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice Senátu Parlamentu ČR, organizuje občanské...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Pokud jste byli v pondělí odpoledne nakupovat do Penny Marketu v ulici Obce Ležáků, možná jste si všimli slovní potyčky na tamním...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Pardubice – Jak je důležité dobře vystihnout okamžik, kdy by se měl potomek odstěhovat „z rodného domu“. Nebo umět dopředu odhadnout, jestli společné...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Chrudim – Po dlouhých měsících čekání se znovu otevřel chrudimský bazén i sauna a podle počasí se mohou lidé těšit i na venkovní koupaliště...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubický kraj – Skoro dva roky si muži mysleli, že jim prodej pervitinu nepozorovaně prochází. Však si taky za tu dobu přišli podle odhadu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Také městská sportoviště se pomalu vracejí k normálnímu provozu. Poslední vývoj v rozvolňování vládnou nařízených opatření jim hraje do...Celý článek »
vydáno před 4 roky 42 týdny
Chrudim – Nad celou Českou republiku se prý v těchto dnech „nasával“ vzduch z Afriky. Teploty atakují téměř čtyřicítku ve stínu, na slunci je ještě...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim – Víkend slibuje tropické teploty, volba programu je tedy pro většinu z nás asi jasná – vyhledat nejbližší vodní plochu a v ní poté...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim – Zdejší policisté jsou pověstní svými úspěšnými zásahy proti výrobcům a distributorům drog. Především českou specialitu – pervitin vaří a...Celý článek »