Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 45 týdnů 1 den
Chrudimsko – Páteční nehody v Pardubickém kraji si vyžádaly ošetření u jednoho zraněného člověka. Auto se dostalo mimo vozovku a skončilo na střeše....Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrast – Chrast městskou policii sice nikdy neměla, zato v obci až do konce roku 2021 fungovalo policejní Obvodní oddělení Chrast. Jednání o...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrast – Kolem chrudimského starosty se zamotává nejasná kauza. Kdo bude platit tři čtvrtě milionu? Oprava jihovýchodní zdi zámeckého parku v Chrasti...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Horka/Chrast-Chacholice – Jaro začalo a žáby už jsou na tahu ze zimoviště na rozmnožiště. V červnu bude následovat další, až se centimetrové, okem na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrast – Policisté z Chrudimi, Heřmanova Městce a Hlinska mají od nového roku na starosti nová území. V Chrasti totiž od nového roku...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudimsko – Před osmou hodinou ranní došlo mezi obcí Přibylov u Skutče a Podlažicemi k vážné dopravní nehodě, při které museli zraněnou ženu z...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrast – Ve výstavních prostorách chrasteckého muzea můžete při prázdninových toulkách zhlédnout expozici tematicky zaměřenou na nedaleký, tajemnem...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Podlažice – Koncertem Hradišťanu Jiřího Pavlici začíná dnes večer v Chrasti, na klášteřišti u kostela sv. Markéty v Podlažicích, připomínka...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Volby do Poslanecké sněmovny se blíží a s krátícím se časem roste i nervozita kandidátů. Nejinak je tomu v hnutí ANO 2011, kterému jeho...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudimsko – Žena, která si úterní cestu z práce krátila přes Zaječice, může mluvit o zázraku, že je naživu, a na 13. duben asi nikdy nezapomene....Celý článek »