Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Chrudim – Nejdříve se říkalo, že na opravu lávky v Úzké nejsou peníze a přednost mají jiné lávky, které jsou v katastrofálním stavu. Když se v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Chrudim – Jak říká staré známé přísloví, „slibem nezarmoutíš“. Přesně tak se v několika případech chová místní radnice a též zodpovědní úředníci....Celý článek »
vydáno před 4 roky 38 týdnů
Chrudim – Ve čtvrtek 25. července to konečně začalo. Po téměř roce přešlapování na místě a zjišťování skutečného stavu, po zhroucení části břehu,...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Chrudim – V pondělí dopoledne si na nedostatečné značení objížďky strážníkům stěžoval místní občan. Mělo se jednat o objížďku z důvodu probíhající...Celý článek »
vydáno před 2 roky 12 týdnů
Chrudim − Zatím se tu jen někdo zřídil, ale brzy by se mohl i zřítit, z preventivních důvodů proto město Chrudim zahájilo podlimitní veřejnou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrudim – Ač se to nezdá, příští rok bude volebním. V říjnu letošního roku se konají volby do poslanecké sněmovny, v roce 2022 skončí volební období...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – Některé stavební práce v režii města se neúměrně vlečou a ukazují na skutečné schopnosti politiků v rolích vyjednavačů. Místostarosta...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Chrudim – Řidiči nemají kde parkovat nejen v centru města, ale také, již tradičně, na sídlištích. Město namísto snahy o výstavbu nových parkovacích...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – V minulých letech uzavírky doslova sešněrovaly město. Stačí vzpomenout na uzavřenou Palackého třídu. V létě 2020 probíhají ve městě a v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 týdny
Chrudim – Lávka přes Chrudimsku v Úzké ulici zkrátka chybí. Obcházet nábřežím řeky oblast, která dříve byla pohodlně dosažitelná, znepříjemňuje život...Celý článek »