Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudim – Jak to vypadá s osudem nelegální reklamy na miniboardech v Chrudimi po půl roce od jejich prvního oficiálního zdokumentování? Zeptali jsme...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Tento a následující týden bude plný očekávání, jak to opět dopadne. Bude se totiž řešit, jak úspěšně zakročit proti nelegálním „miniboardům...Celý článek »
vydáno před 2 roky 47 týdnů
Chrudim – Nelegálních billboardů s plochou k pronájmu už si v Chrudimi všiml snad každý a někdo si dokonce na nich zaplatil i reklamu. Místostarosta...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Někdo vidí v trávníku jen džungli krvelačných klíšťat, další jen dělá „svoji práci“, a když má sekat, plní příkazy. Věčné handrkování,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Pardubice – Tuto sobotu můžete zažít tvorbu graffiti v Pardubicích na 22. Radical Family Jam 2020 a to v čase od 10:00 do 20:00. Následně...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Pardubice/Chrudim - Během posledního dne roku 2015 zaznamenali policisté v Pardubickém kraji výrazný pokles telefonátů na linku 158 ve srovnání...Celý článek »
vydáno před 9 let 8 týdnů
Pardubice/Chrudim - Příliš dlouho se ze svého lupu neradoval zloděj, který se vloupal do kanceláří v krajském městě a také v Chrudimi. Peníze,...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 2 dny
Chrudim – Zajímá vás, jak se žilo v Chrudimi v minulých staletích? Pak si určitě nenechte ujít zajímavou přednášku, která proběhne tento týden ve...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 5 dnů
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 dnů
Chrudim – Město už zapracovalo na splnění jednoho nápadu chrudimských občanů, kteří se zapojili do projektu Tvořím Chrudim a posunulo k realizaci...Celý článek »