Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 34 týdny
Chrudim – Prašnost, omezení dopravy a nespokojenost některých občanů s sebou nese budování kanalizace v Medlešicích. Především starší obyvatelé byli...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim/Medlešice – Vybudování kanalizace je běh na dlouhou trať. A nastávají také otázky, které řeší asi každý občan obce, kde se plánuje vybudovat...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Lukavice – V rámci pátečního výjezdu na Chrudimsko navštívil hejtman Martin Netolický (ČSSD) obec Lukavice nedaleko Nasavrk. Se starostou...Celý článek »
vydáno před 4 roky 25 týdnů
Chrudim – Přes některé výtky škarohlídů, výsledky revitalizace náhonu v Parku Střelnice jsou jednoznačně pozitivní. Bahno úspěšně zmizelo v...Celý článek »
vydáno před 5 let 24 týdny
Chrudim/Medlešice – Začátkem letošního roku přinesly Chrudimské noviny informace o tristním stavu hasičské zbrojnice a další objektů v místní části...Celý článek »
vydáno před 6 let 48 týdnů
Chrudim – Nedávné přívalové deště opětovně prověřily kanalizaci na území města. Sice tentokrát nedošlo k záplavám v nešťastné lokalitě Na Šancích,...Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Chrudim – Většina obyvatel města teď žije blížící se rekonstrukcí kanalizace pod Palackého třídou. Chrudimské noviny již několikrát o této monstrózní...Celý článek »
vydáno před 7 let 12 týdnů
Chrudim – Jak již Chrudimské noviny avizovaly, letos na jaře má začít velká a dlouho plánovaná oprava kanalizace v ulici Obce Ležáků a pod Palackého...Celý článek »
vydáno před 7 let 46 týdnů
Chrudim - O problémech s přemnoženými potkany, kteří bezostyšně pochodují po dvorcích domů v Moravské ulici, Chrudimské noviny informovaly již před...Celý článek »
vydáno před 9 let 4 týdny
Chrudim - Probíhající opravy ulice Čs. armády přidělávají vrásky na čele některým místním obyvatelům. Obávají se totiž, že v pořadí už třetí...Celý článek »