Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Že lidi formuje prostředí, ve kterém žijí, je známý fakt. Jaké prostředí ale formuje lidi z Chrudimi a okolí? Pojďme se společně podívat, jak to dnes...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim – Zadávací řízení na nové volnočasové atrakce v Rodinném parku Podhůra u rozhledny Bára už je v plném proudu. Příjem nabídek probíhá do 24....Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudim – Hospodaření města a jemu podřízených institucí je někdy nadmíru zajímavou hrou s čísly a penězi. Příkladem mohou být třeba městské lesy,...Celý článek »
vydáno před 10 let 16 týdnů
Chrudim - Jako by nestačil lanový park pro velké a malé návštěvníky chrudimských rekreačních lesů, stezky pro orientační běžce a rozhledna s ...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 1 den
Chrudim/Topol – Nejnovější návrh komise životního prostředí se bude realizovat napřesrok, ale starosta František Pilný (ANO 2011) už teď ví, jak by...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 6 dnů
Chrudim – V sobotu 17. června ve 14 hodin se v areálu kolem rozhledny Bára na Podhůře koná tradiční slavnost na závěr školního roku....Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Kromě dotačního programu na automatizované externí defibrilátory (AED) chce kraj nově podpořit i školení dobrovolníků, takzvaných First...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim –  Promítání pohádky Zakletá jeskyně bude tentokrát pod širým nebem. Koná se v pátek 19. srpna ve 20 hodin v rekreačním...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – Nejdříve se tu měla vybudovat lesovna, později návštěvnické a informační centrum, odložený nápad nyní znovu ožívá, tentokrát pod názvem Dům...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický reaguje na včerejší události z Jihomoravského kraje, které napáchala další větrná bouře. Nejvíce...Celý článek »