Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudim – Starý skatepark už je rozebrán. Podle vyjádření ředitele Sportovních areálů města Chrudim (SAMCH) Luďka Marouska si to ale internetoví...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Sportovní areály města Chrudim po konzultaci s odborem správy majetku se pokoušejí opětovně prodat starý skatepark před jeho odvozem...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Starý skatepark je jako časovaná bomba, kterou začali politici řešit na poslední chvíli, když už je za pět minut dvanáct. Měl nejdříve bez...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim - „Skejťáci“ zajásali, když město ohlásilo ne rekonstrukci, ale rovnou výstavbu celého nového skateparku. Areál vyroste pár kroků od zdejšího...Celý článek »
vydáno před 11 let 34 týdny
Chrudim - V úterý před půl čtvrtou odpoledne si strážníkům stěžoval byvatel z Akátové ulice, že před domem u popelnic jsou ve velkém...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 4 dny
Chrudim – U skateparku vznikne super moderně vybavená odpočinková zóna, kterou se tu rozhodla všem lidem zajistit chrudimská firma Omega plus. Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 4 dny
Chrudim – Po opravě zpomalovacího pruhu a zkolaudování lávky L 03 u letního stadionu mezi ulicemi V Průhonech a Na Ostrově dopravní uzavírky skončily...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 4 dny
Chrudim – Město Chrudim dojednalo výměnu zchátralého mostku v Městském parku. Přesně podle staré projektové dokumentace z roku 2007. Celkové...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – Pokud chce člověk zažít v centru města divokou přírodu a trochu toho adrenalinu, není nic lepšího, než se vypravit právě na Zlatou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 dnů
Chrudim – Nápad s legalizací plochy na chrudimském skateparku pro graffiti se zatím moc dobře kvůli vandalům neosvědčil. Někteří to pojali jako...Celý článek »