Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 15 týdnů
Chrudim – Starý skatepark už je rozebrán. Podle vyjádření ředitele Sportovních areálů města Chrudim (SAMCH) Luďka Marouska si to ale internetoví...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Sportovní areály města Chrudim po konzultaci s odborem správy majetku se pokoušejí opětovně prodat starý skatepark před jeho odvozem...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudim – Starý skatepark je jako časovaná bomba, kterou začali politici řešit na poslední chvíli, když už je za pět minut dvanáct. Měl nejdříve bez...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim - „Skejťáci“ zajásali, když město ohlásilo ne rekonstrukci, ale rovnou výstavbu celého nového skateparku. Areál vyroste pár kroků od zdejšího...Celý článek »
vydáno před 11 let 9 týdnů
Chrudim - V úterý před půl čtvrtou odpoledne si strážníkům stěžoval byvatel z Akátové ulice, že před domem u popelnic jsou ve velkém...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 2 hodiny
Chrudim – Pokud chce člověk zažít v centru města divokou přírodu a trochu toho adrenalinu, není nic lepšího, než se vypravit právě na Zlatou...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 2 dny
Chrudim – Nápad s legalizací plochy na chrudimském skateparku pro graffiti se zatím moc dobře kvůli vandalům neosvědčil. Někteří to pojali jako...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 2 hodiny
Od té doby, co je na skateparku povoleno za určitých pravidel dle provozního řádu přesně řečeno „malování“, tak se tu rozmohl nešvar, se kterým...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 1 den
Chrudim – Je to už tři roky, co Chrudimské noviny pro širší publikum jako první objevily Noela Dosoudila, pro hudební fanoušky známého pod...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 8 hodin
Chrudim – S projektováním rozšíření stávajícího skateparku u OC Tesco o dětskou zónu a zázemí pro rodiče i ostatní návštěvníky už se konečně...Celý článek »