Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 44 týdny 2 dny
Chrudim – Dopřejte si tu pohodu a vypijte si svůj oblíbený šálek čaje nebo kávy z hrníčku, který už nebudete chtít nikdy dát z ruky, protože tím, jak...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 6 dnů
Chrudim – Poslední setkání se sochařem, grafikem a keramikem Miroslavem Olivou v Chrudimi, v gotickém sklepení Galerie Art, vneslo ještě ...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 5 dnů
Skuteč – V sobotu 13. května se můžete vypravit na Palackého náměstí, kde se bude konat Farmářský májový jarmark. Po úspěšném prvním ročníku i...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrast – Slavností jablek a medu se uskuteční na nádvoří zámku v Chrasti u Chrudimi, a to v sobotu 11. září od 10 hodin. O zahájení se...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Pardubický kraj – Už na posledním jednání krajského zastupitelstva se radní Pardubického kraje Miroslav Krčil vyjádřil o podpoře venkovských prodejen...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Pardubický kraj – V rámci krajských dožínek proběhl na Pernštýnském a Komenského náměstí už patnáctý ročník soutěže MLS Pardubického kraje,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Rosice – Zemědělské družstvo Rosice může letos slavit další úspěšný rok. Jeho předseda Václav Blažek byl v červnu na výstavě Naše pole v Nabočanech...Celý článek »
vydáno před 7 let 32 týdny
Pardubice - Je libo cibulový bochník nebo hovězí rump steak? V tomto duchu se v sobotu na závodišti neslo vyhlášení jubilejního 10. ročníku...Celý článek »
vydáno před 7 let 37 týdnů
Pardubice - Ve dnech 12. až 14. srpna se ve venkovních prostorách zámku koná Festival chutí, vůní a řemesel. Je to první příležitost ukázat, co...Celý článek »
vydáno před 8 let 45 týdnů
Chrudim - V sobotu 13. června od 13. 30 hodin se koná v Aeroklubu Chrudim na letišti zábavné odpoledne pro děti, jejich rodiče, prarodiče a...Celý článek »