Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 1 týden
PARDUBICE – TECHNOhrátky a také jejich sesterský projekt ZDRAVOhrátky letos předčasně končí svůj program! Úspěšnou seznamku s technickými a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Chrudim – TECHNOhrátky, které se konaly 29. září na Střední škole zemědělské a Vyšší odborné škole Chrudim, se nesly ve znamení dobré nálady, pohody...Celý článek »
vydáno před 2 roky 47 týdnů
PARDUBICE – Ačkoliv se už do lavic vrátili všichni žáci, projekt TECHNOhrátky, který je motivuje ke studiu technických a odborných profesí, do škol v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 34 týdny
Pardubice – Všechny zbývající TECHNOhrátky, které byly pozastaveny na jaře letošního roku kvůli koronavirové pandemii, se po půlroční přestávce měly...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim – Mateřská a základní škola Na rovině je obyvatelům města dostatečná známá. Nabízí totiž možnost alternativní výuky k mainstreamovému...Celý článek »
vydáno před 5 let 28 týdnů
Chrudim – Komu se již přejedli předvolební pečení holoubci, jistě rád využije několika tipů, jak strávit víkend mimo všechen politický cirkus. Sobota...Celý článek »
vydáno před 6 let 3 týdny
Chrudim - Připravit si vlastní hamburger, uvařit čerstvé espresso, vymodelovat z mandlovky velikonoční kuřátko nebo květ růže, ozdobit perníčky ve...Celý článek »
vydáno před 6 let 25 týdnů
Zpopularizovat středoškolské vzdělávání v oblasti technických oborů měla akce organizovaná Pardubickým krajem s názvem Technohrátky. Ve středu 25....Celý článek »
vydáno před 6 let 28 týdnů
Chrudim - Střední zemědělská škola pořádá v pátek 6. a v sobotu 7. října tradiční výstavní dny s prohlídkou areálu školy a statku ve...Celý článek »
vydáno před 6 let 49 týdnů
Chrudim - Podruhé v letošním roce zamíří TECHNOhrátky Pardubického kraje mezi budoucí zemědělce – a vůbec poprvé i za živými zvířaty. Hostitelem...Celý článek »