Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 1 rok 43 týdny
Chrudim – Termín dokončení obnovy fasády Regionálního muzea z důvodu špatného stavu svrchních částí fasády (barevného nátěru), sgrafit...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudim – Čáp ztratil čepičku, měla barvu barvičku! Takto na některé obyvatele Chrudimi působí výběr pigmentů na novou fasádu Regionálního muzea v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudim – To, že se město nakonec bude, pod hrozbou stěhování sbírek na Rychmburk, na opravě fasády Regionálního muzea v Chrudimi podílet spolu s...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Lešení ochranného bednění už je u budovy Regionálního muzea v Chrudimi tak dlouho, že někteří už si ani nepamatují, jak muzeum vypadalo bez...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim/Pardubický kraj – Volby do krajských zastupitelstev jsou pro tento rok minulostí. Není žádným tajemstvím a nejspíše ani překvapením, že...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 týdny
Chrudim – Jak nákaza coronavirem postupně více promořuje českou společnost, objevují se také prazvláštní odstíny lidské nátury. Davová hysterie se...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – V úterý 18. února byla v ulici Dr. Milady Horákové slavnostně otevřena nová stanice ZZS Pardubického kraje. Slavnostního aktu se zúčastnily...Celý článek »
vydáno před 4 roky 17 týdnů
Chrudim – Ve středu 18. prosince 2019 byla slavnostně zahájena stavba druhé části chrudimského, respektive slatiňanského obchvatu. Politická...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim – Většina z těch, kdo pravidelně procházejí kolem budovy Regionálního muzea v Chrudimi, se shodne na dvou faktech. Dům představuje výkladní...Celý článek »