Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 2 týdny
Chrudim - V pondělí před polednem se na operátorském středisku městské policie rozezvučel signál oznamující tíseň a žádost o pomoc u jedné z...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Termín dokončení obnovy fasády Regionálního muzea z důvodu špatného stavu svrchních částí fasády (barevného nátěru), sgrafit...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Čáp ztratil čepičku, měla barvu barvičku! Takto na některé obyvatele Chrudimi působí výběr pigmentů na novou fasádu Regionálního muzea v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Chrudim – Výstava v Regionálním muzeu v Chrudimi, otevřená již ve čtvrtek 7. dubna a nazvaná Tajemství půdy, představí málo známý židovský...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 týdny
Chrudim – Muzeum loutkářských kultur v Chrudimi, nejstarší a největší specializované loutkářské muzeum v České republice, bylo slavnostně otevřeno 2...Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Pardubický kraj – Zářijové jednání krajského zastupitelstva mohl jako veřejný živý přenos sledovat každý, kdo měl zájem. Když se dostal ke slovu v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – Lešení ochranného bednění už je u budovy Regionálního muzea v Chrudimi tak dlouho, že někteří už si ani nepamatují, jak muzeum vypadalo bez...Celý článek »
vydáno před 3 roky 14 týdnů
Chrudim – Muzeum loutkářských kultur chystá pro návštěvníky výstavu Spejblova ceSTOvka. Po odkladech způsobených uzavřením kulturních zařízení v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – Muzeum loutkářských kultur je pro návštěvníky až do odvolání uzavřené, ale i tak je připraveno na listopad a prosinec velké množství on-...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – Muzeum loutkářských kultur otevírá pro veřejnost proměněnou stálou expozici Magický svět loutek. Návštěvníkům nabídne audiovizuální...Celý článek »