Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 1 den
Pardubický kraj – Právě dnes se rozhoduje, jestli bude mít Pardubický kraj ročně až 2 miliardy korun navíc. Podle vyjádření hejtmana Martina...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 6 hodin
Pardubice – Ukázalo se, že téma předání Chrudimské nemocnice nebylo zdaleka tím jediným, ani hlavním, co se stihlo rozebírat při slavnostním předání...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 5 dnů
Pardubice – Moderní budovu urgentního příjmu převzal Pardubický kraj do užívání na konci roku. Veřejnosti se otevře v dubnu. Jak to bude s parkováním...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 3 dny
Chrudim – Situaci okolo hotelu Bohemia, který se mění už deset let před očima na brownfield, včera posunuli o krok dál zastupitelé města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 3 dny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) by zdánlivě vyřešil kauzu Hotelu Bohemia tím, že by kvůli jeho získání do vlastnictví města prodal...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 1 den
Chrudim – O největších problémech hospodaření města, a nejen plánované diskutabilní investici do Hotelu Bohemia, promluvil naplno starosta František...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 4 dny
Chrudim – Nejdůležitějším bodem v dnešním jednání Rady města Chrudim bude, jak se postavit k řešení problematiky Hotelu Bohemia. Město Chrudim totiž...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 3 dny
Chrudim - Na včerejší koaliční schůzce se řešilo, co bude dál s Hotelem Bohemia. Co je nového? Už se připravuje materiál do další Rady města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 1 den
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický (ČSSD) a primátor Jan Nadrchal (ANO 2011) jednali o společných rozvojových projektech kraje a města a...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 1 den
Pardubický kraj – Pardubický kraj dlouhodobě spolupracuje se Zakarpatskou oblastí na Ukrajině. Krajští zastupitelé se tam předevčírem vydali na...Celý článek »