Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Chrudim – Chrudimský úřad byl Ministerstvem vnitra České republiky opět vyhodnocen jako nejlepší úřad obce s rozšířenou působností v kraji....Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Chrudim – Motivační soutěž Přívětivý úřad pořádá a organizuje Odbor strategického rozvoje a koordinace veřejné správy Ministerstva vnitra. Je tedy...Celý článek »
vydáno před 3 roky 23 týdny
Lázně Bohdaněč – Městská policie má mezi místními dobrou pověst, protože pro ně koná dobré skutky. Na pouliční konzumenty alkoholu má ale posvíceno...Celý článek »
vydáno před 6 let 27 týdnů
Chrudim – Inteligence příliš nepobral 23 letý mladík, kterého teď mají na grilu místní kriminalisté. Nejprve přepadl prodavačku v jedné z...Celý článek »
vydáno před 7 let 8 týdnů
Jelikož mi na konci měsíce končí výstava v Lázních Bohdaneč, tak jsem se tam v sobotu zastavil. Především jsem si potřeboval ujasnit postup...Celý článek »
vydáno před 7 let 8 týdnů
Chrudim – Zloděj nikdy nespí. O tom se přesvědčil nepozorný dvaatřicetiletý muž, jenž si v jedné z místních bank vybral ne zrovna malý obnos. Vzápětí...Celý článek »
vydáno před 7 let 14 týdnů
Bohdaneč - Lázeňským hostům, a samozřejmě nejen jim, patří pozvání na výstavu obrazů malíře Jaroslava Korečka. V Galerii Na kolonádě byla v ...Celý článek »
vydáno před 7 let 14 týdnů
Chrudim – Druhé největší město Pardubického kraje se může pyšnit celou řadou geniálních a výjimečně schopných lidí. Stačí vzpomenout vynálezce Josefa...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - Senior rezidence Chrudim, která sídlí v bývalé léčebně dlouhodobě nemocných Na Kopečku, přijala první klienty. Jak už před měsícem avizoval...Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Seč/Lázně Bohdaneč - Před časem z hladiny Sečské přehrady zmizelo šlapadlo se skluzavkou a jak se předpokládalo, někdo ho ukradl.Celý článek »