Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 23 týdny 9 hodin
Chrudim – Město Chrudim pokračuje v plánování a ve výměně starého veřejného osvětlení za úspornější LED světelné zdroje. Vyhlašuje soutěž na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 2 týdny
Chrudim – Když nebudou peníze, bude se muset svítit méně, nebo vůbec.  „Nerad bych, abychom třeba došli k závěru, že v listopadu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Ceny energií stoupají. I když při vyjednávání rozpočtu město Chrudim počítalo s navýšením cen za energie, takový nárůst nikdo nečekal....Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Hrochovotýnecká stavební firma Elpo ukončila v sídlišti Na Větrníku práce na přeložkách plynu a elektřiny, jež jsou předzvěstí stavby...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Mnoho povyku pro nic. Asi tak by se dalo charakterizovat páteční blokové čištění města v sídlišti Na Větrníku. Přestože jsou zdejší...Celý článek »
vydáno před 12 let 16 týdnů
Chrudim - Sídliště Na Větrníku se potýká se zoufalým nedostatkem parkovacích míst. Zdejší obyvatelé jsou zde mnohdy nuceni parkovat na okolních...Celý článek »
vydáno před 12 let 19 týdnů
Chrudim - Nově otevřený psí útulek Technických služeb Chrudim v Sečské ulici se zmítá už po několika týdnech svého provozu v obrovských...Celý článek »
vydáno před 2 dny 12 hodin
Chrudim - Masivní kácení stromů, co navazovaly na lesík na sídlišti U Stadionu, který vykáceli před šesti lety kvůli výjezdovému místu pro záchranky...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 1 hodina
Chrudim – Parkovací domy, které zabírají méně místa a ušetří vzrostlou zeleň před pokácením, prý budou následovat, ale kdy přesně, to nikdo neví....Celý článek »
vydáno před 4 týdny 15 hodin
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »