Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 22 týdny
Rabštejnská Lhota – Zříceniny středověkých hradů vyvolávají u návštěvníků zcela oprávněně zvláštní emocionální kouzlo. Na každém kousku...Celý článek »
vydáno před 9 let 50 týdnů
Rabštejnská Lhota - O prodeji zanedbané zříceniny ležící nedaleko Rabštejnské Lhoty informovaly Chrudimské noviny už v loňském roce. Rebštejnek...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 19 hodin
Pardubice/Chrudim – Jak často budou z Chrudimi zastavovat vlaky v nové zastávce Pardubice-město v ulici Sladkovského? Nejen o tom jednal starosta...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 19 min
Chrudim – Zatímco u realizace cyklostezky Chrudim–Vlčnov se zaspalo a povede tu bohužel jenom chodník, u cyklostezky na Podhůru to zatím vypadá stále...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 23 hodiny
Chrudim – V roce 2022 byl v městské památkové zóně Chrudim vyhlášen jeden pozemek poblíž centra i s přilehlou budovou za kulturní památku. Málokoho...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Zastávka na Podhůře by se měla stát po letech nezájmu ze strany města novou kulturní památkou a spolu s ní i Městský park v Chrudimi, jak...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudimsko – Za jak dlouho a v jakých obcích se budou muset řidiči připravit na nové radary a případné pokuty za překročení povolené rychlosti? Obce...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Pardubický kraj – Národní památkový ústav včera informoval o seznamu nových kulturních památek v našem kraji. Jak již Chrudimské noviny informovaly,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudimsko – V chrudimském okrese byly nově prohlášeny za kulturní památku dva objekty: venkovská usedlost v Mravíně a hrobka Lilienwaldů a Šlechtů z...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Polovinu února, neděle zvaná „Devítník“, nárůst masopustních obchůzek i plesových zábav. To vše přináší nadcházející víkend, který se před...Celý článek »