Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Rabštejnská Lhota – Zříceniny středověkých hradů vyvolávají u návštěvníků zcela oprávněně zvláštní emocionální kouzlo. Na každém kousku...Celý článek »
vydáno před 10 let 24 týdny
Rabštejnská Lhota - O prodeji zanedbané zříceniny ležící nedaleko Rabštejnské Lhoty informovaly Chrudimské noviny už v loňském roce. Rebštejnek...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 3 dny
Chrudim – Dřevěný mostek v Městském parku už musel během dvou týdnů před oficiálním vypršením lhůty pro předání díla bez vad a nedodělků,...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 2 dny
Chrudim – Podle smířlivého vyjádření syna stavitele zastávky, Cyrila Luhana mladšího, se až na barevnost povedla rekonstrukce zdařile. Ministerstvo...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 1 hodina
Chrudim – Město Chrudim dojednalo výměnu zchátralého mostku v Městském parku. Přesně podle staré projektové dokumentace z roku 2007. Celkové...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 1 den
Chrudim – Do poledne 22. května můžete rozhodnout, který projekt přihlášený do Burzy filantropie postoupí k prezentaci před donátory, aby se...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 2 dny
Pardubice/Chrudim – Jak často budou z Chrudimi zastavovat vlaky v nové zastávce Pardubice-město v ulici Sladkovského? Nejen o tom jednal starosta...Celý článek »
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudim – Zatímco u realizace cyklostezky Chrudim–Vlčnov se zaspalo a povede tu bohužel jenom chodník, u cyklostezky na Podhůru to zatím vypadá stále...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – V roce 2022 byl v městské památkové zóně Chrudim vyhlášen jeden pozemek poblíž centra i s přilehlou budovou za kulturní památku. Málokoho...Celý článek »
vydáno před 2 roky 15 týdnů
Chrudim – Zastávka na Podhůře by se měla stát po letech nezájmu ze strany města novou kulturní památkou a spolu s ní i Městský park v Chrudimi, jak...Celý článek »