Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 týdny 6 dnů
Chrudim – Rada města Chrudim bude v pondělí vyhodnocovat podlimitní veřejnou zakázku na stavební úpravy v Hradební ulici 47, kam se už za pět mesíců...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 6 dnů
Chrudim – Na pondělním jednání si chrudimští zastupitelé zvýšili odměny, aby ani ti neuvolnění členové nepřišli zkrátka, když už ze zákona...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 14 hodin
Chrudim – Do výběrového řízení na pozici strážníka Městské policie Chrudim se přihlásili tři odvážlivci. V pondělí je čekají první zkoušky ve formě...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 4 dny
Restaurace ve spolkové zemi Dolní Rakousko zavírají jedna za druhou. I proto se tamní zemská vláda rozhodla, že některým podnikům bude poskytovat...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 6 dnů
Chrudim – Dobám, kdy během covidu fungovaly vánoční trhy jen mimo zraky online kamer, už odzvonilo a po letech se na přání veřejnosti vrací...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 6 dnů
Chrudim – V době, kdy ostatní restaurace zavírají nebo omezují provoz a ztenčují svoji nabídku, protože už jim to nevynáší a po covidových letech už...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 16 hodin
Chrudim – O největších problémech hospodaření města, a nejen plánované diskutabilní investici do Hotelu Bohemia, promluvil naplno starosta František...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 2 dny
Chrudim – V pondělí se bude jednat na společné koaliční schůzce v souvislosti s uvažovaným odkupem Hotelu Bohemia o prodeji zámku v...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 15 hodin
Chrudimsko – Policie řeší oznámení ze strany Státního ústavu pro kontrolu léčiv (SÚKL). Frekvenkční mikrobiolog se v minulosti netajil svým příklonem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Rada města doporučila zastupitelstvu schválit novou výši odměn pro neuvolněné členy zastupitelstva, budou platné od 7. února. Zdroj: FBCelý článek »