Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 24 týdny
Pardubický kraj – Třetí dávka očkování se blíží. Obyčejní lidé svoji dovolenou kvůli covidovým příznakům po očkování čerpat nechtějí, ale když...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Chrudim – Patříte mezi odvážlivce, kteří se chtějí nechat naočkovat? Pardubický kraj zveřejnil seznam všech v blízké době dostupných očkovacích míst...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Pardubický kraj/Chrudimsko – Stav hromadného postižení osob, který Nemocnice Pardubického kraje vyhlásila 2. března, už od 30. března neplatí,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Pardubický kraj – Praktičtí lékaři se od 1. března zapojili do očkování proti covid-19. Přinášíme vám seznam zapojených lékařů v okrese Chrudim i...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 6 dnů
Chrudim – Dobám, kdy během covidu fungovaly vánoční trhy jen mimo zraky online kamer, už odzvonilo a po letech se na přání veřejnosti vrací...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 6 dnů
Chrudim – V době, kdy ostatní restaurace zavírají nebo omezují provoz a ztenčují svoji nabídku, protože už jim to nevynáší a po covidových letech už...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 20 hodin
Chrudimsko – Policie řeší oznámení ze strany Státního ústavu pro kontrolu léčiv (SÚKL). Frekvenkční mikrobiolog se v minulosti netajil svým příklonem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Pardubický kraj – Krajská hygienická stanice vydala doporučení, v kterých případech by měli občané opět používat i přes letní počasí respirátory. Na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Nejdůležitějším momentem pondělního jednání zastupitelstva byla podle vyjádření starosty Františka Pilného (ANO 2011) otázka zastupitele...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Z původně legitimního boje s novou, neznámou a mnoha lidem smrtelně nebezpečnou chorobou se v posledních měsících stává nástroj zásadního...Celý článek »