Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 24 týdny
Pardubický kraj – Třetí dávka očkování se blíží. Obyčejní lidé svoji dovolenou kvůli covidovým příznakům po očkování čerpat nechtějí, ale když...Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Záchrana chrudimské nemocnice je oblíbeným volebním tématem chrudimských komunálních politiků napříč politickým spektrem. Mluví se o snahách...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Pardubický kraj – Krajská hygienická stanice vydala doporučení, v kterých případech by měli občané opět používat i přes letní počasí respirátory. Na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
Chrudim – K tématu zdravotnických služeb v gesci Pardubického kraje tentokrát debatovali představitelé obecních samospráv v Chrudimi....Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Chrudim – Město Chrudim se dohodlo se společností MICo Medical z Třebíče na ukončení platnosti darovací smlouvy, která se týkala plicních ventilátorů...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Pardubický kraj – Je hysterie ministerstva zdravotnictví okolo nutnosti nosit respirátory u nenaočkovaných dětí ve školách oprávněná? Podívejte se s...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Pardubický kraj – Od úterý se kromě vakcíny Janssen od Johnson & Johnson můžete nechat nově naočkovat bez registrace na čtyřech...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Chrudim – Patříte mezi odvážlivce, kteří se chtějí nechat naočkovat? Pardubický kraj zveřejnil seznam všech v blízké době dostupných očkovacích míst...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Vzduch už je čistý. Je na úřadě bezpečno? Jaké kroky podniká město proti šíření nemoci COVID-19, se Chrudimské noviny ptaly přímo starosty...Celý článek »
vydáno před 2 roky 47 týdnů
Skuteč – Nespolehlivost, a tudíž nesmyslnost antigenního testování dětí vyplouvá na povrch. Lidé doufají, že jim už brzy odzvoní. Doufejme, že to...Celý článek »