Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 45 týdnů 2 dny
Chrudim – Další z mnoha nápadů veřejnosti podpořených prostřednictvím projektu Tvořím Chrudim se dočká realizace už do konce července! A do dalšího...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 1 den
Chrudim – Zastupitelé v pondělí posunuli k realizaci další dva projekty do tentokrát už čtvrtého ročníku participativního rozpočtu Tvořím...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 3 dny
Chrudim – Méně zkušení předkladatelé návrhů do projektu participativního rozpočtu Tvořím Chrudim letos realizaci svých nápadů kvůli nedodání...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 1 den
Chrudim – Malý zájem o participativní rozpočet si starosta František Pilný (ANO 2011) vysvětluje nízkou motivací občanů a malou propagací akce. Město...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 2 dny
Chrudim – Představení letošního už čtvrtého ročníku Tvořím Chrudim působilo poněkud rozpačitě. Před zahájením dnešního hlasování byly totiž...Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Chrudim – Po měsících příprav a vybírání těch nejlepších nápadů obyvatel k realizaci prostřednictvím projektu participativního rozpočtu Tvořím...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Chrudim − Nápad do projektu Tvořím Chrudim ve formě chodníkových her sklidil velký ohlas. Veřejné prostranství z betonu před speciální základní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Chrudim – Z brzké realizace nové zastávky U kapličky zřejmě sejde. Když město představovalo participativní rozpočet, kladlo velký důraz na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Chrudim – Druhý ročník Tvořím Chrudim je tu! Svoje slovo měli při veřejném představení, v živém přenosu, který měl v průměru ale pouze 4 až 12...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – Minulý rok se lidé poprvé zapojili v rámci projektu participativního rozpočtu (PaRo) s názvem Tvořím Chrudim. Město už zrealizovalo...Celý článek »