Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 1 týden
Po konci dlouholetého kouče Chrudimi Pavla Jirouska fanoušci čekali na tento den. Častá otázka, kdo kormidlo převezme, zná svoji odpověď. Na lavičku...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 4 dny
Tábor – Fotbalisté Chrudimi remizovali v sobotním 17. kole FORTUNA národní ligy bez branek s Táborskem. Jihočeši byli v duelu střelecky aktivnějším...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 6 dnů
Chrudim – Dlouhá zimní příprava je definitivně za chrudimským týmem, hráči, realizační tým a fanoušci odpočítávají poslední desítky hodin do ostrého...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 2 hodiny
Chrudim – Úvodní přípravné utkání na domácí půdě chrudimským fotbalistům nevyšlo. V souboji s pardubickou rezervou museli dotahovat manko už z...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 2 dny
Mladá Boleslav – Fotbalisté Chrudimi zapsali v přípravném období na jarní část FORTUNA národní ligy skvělý počin, stali se totiž absolutními vítězi...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 5 dnů
Lepší vstup do zimní Tipsport ligy si chrudimští fotbalisté ani nemohli představit. Na umělé trávě v Mladé Boleslavi porazili po brankách Daniela...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 6 dnů
Chrudim – Již několik dní po posledním zápase podzimní části FORTUNA národní ligy známe jízdní řád přípravy.  Stejně jako v uplynulé sezoně...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 3 dny
Chrudim – Fotbalisté Chrudimi v 16. kole FORTUNA národní ligy zdolali Vlašim na domácí půdě 1:0. Jediný gól zápasu vstřelil ve 24. minutě kapitán MFK...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 3 dny
Olomouc – Fotbalisté Chrudimi v utkání 15. kola FORTUNA národní ligy zvítězili na půdě rezervy olomoucké Sigmy v poměru 4:2. Hosty poslal do vedení...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 4 dny
Chrudim − Fotbalisté Chrudimi v zápase 10. kola FORTUNA národní ligy remizovali se Žižkovem 2:2. Hosté šli rychle do vedení, když se prosadil už...Celý článek »