Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 týdnů 1 den
Chrudim – Oprava schodů k lávce vedoucí z nábřeží Karla Čapka k ZŠ Husova se blíží ke konci. Město Chrudim investovalo velké peníze, ale...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 6 dnů
Chrudim – Jak pokračuje rekonstrukce schodišťových stupňů na nábřeží Karla Čapka, kvůli které není možné přecházet přes frekventovanou lávku?...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 4 dny
Chrudim – Tento týden měla být uzavřena lávka přes Chrudimku, která vede k základní škole mezi nábřežím Karla Čapka a Husovou ulicí. Jenže vlivem...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 5 dnů
Chrudim – Odbor školství, kultury a sportu vydal oznámení, že se v pátek a sobotu zkrátí doba nočního klidu. Je proto zbytečné volat v pátek před...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – Městská policie by se měla přestěhovat z budovy staré radnice dále od náměstí, do budovy nově patřící městu Chrudim. Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudim – Zatímco vedení města má plné ruce práce s výběrem nového ředitele a zároveň i jednatele Technických služeb Chrudim, chodníky se mezitím...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim – Přímo na 83. výročí obsazení Chrudimi nacistickými okupanty projížděla hlídka městské policie kolem zakleté ulice Přemysla Otakara,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – Nový rok nezačal v Chrudimi podle kriminalistické statistiky nejlépe. Policisté hned prověřovali fyzické napadení mladého páru skupinou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudim – Silvestrovské napadení v Rooseveltově ulici pořádně otřáslo jinak poklidným městem. Strážníci městské policie trestnému činu bohužel...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudim – Už delší dobu kolují městem zvěsti o nepříjemných pocitech některých občanů z lokality u chrudimského nádraží. Strážníky městské policie...Celý článek »