Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 24 týdny
Hlinsko/Kouty – Důvod úhynu desítek kilogramů ryb na řece Chrudimce je pořád neobjasněný, ale pozornost médií se po vydání tiskové zprávy hasičů o...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 den
Chrudim – Za vodu platí Vodárenské společnosti Chrudim už 92 tisíc obyvatel. Jen za vodné a stočné měla za období od října 2022 do konce září 2023...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 2 dny
Chrudim – V sobotu se vyskytl problém a všem náhodným kolemjdoucím impozantní pohled na ulici zaplavenou vodou z prasklého potrubí. Vodárenská...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 1 den
Chrudimsko/Hlinecko – Než se voda z řeky Chrudimky dostane až do Chrudimi, protéká i Vítanovem u Hlinska. Čas od času přiteče něco, co změní vodní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Představenstvo Vodovodů a kanalizací Chrudim (VAK) a Vodárenské společnosti (VS) Chrudim se společně v tiskové zprávě s odstupem několika...Celý článek »
vydáno před 1 rok 16 týdnů
Chrudim – Zatímco v roce 2021 informovala tisková zpráva občany, že žádný dramatický cenový nárůst se konat nebude, protože nastane navýšení o...Celý článek »
vydáno před 2 roky 12 týdnů
Chrudim – Smutný výlov čekal při nedělním výjezdu, ve spolupráci s městskou policií, na profesionální i dobrovolné hasiče. V parku vedle finančního...Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Hlinsko/Vítanov – Není to zdaleko poprvé, co se stala havárie na řece Chrudimce. Celou věc by měla prošetřit policie, která byla v neděli u čističky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 10 týdnů
Chrudim – O tom, že komunikace mnoha státních i obecních institucí směrem k občanovi není úplně na nejlepší úrovni, nepochybuje asi nikdo. Místní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Chrudim – Koncem listopadu představenstvo společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, a. s. (dále jen VaK Chrudim) schválilo finální ceny vodného a...Celý článek »